Konoba Studec

Dobro došli.
Naš jelovnik
Napravi rezervaciju

Možete naručiti za van | Novi Vinodolski

Poznavatelji tradicionalne, hrvatske, međunarodne ili mediteranske kuhinje kod nas dolaze na svoje. Želimo vam srdačnu dobrodošlicu u naš restoran Konoba Studec. Uživajte u slasnim jelima i jedinstvenom ambijentu u našem restoranu. Posebnu atmosferu pruža naš stilski dotjerani vanjski prostor. Da bi vam i kasno navečer bilo udobno, naša grijana terasa nudi vam savršeno sklonište. Bez obzira na vremenske prilike – naše klimatizirane prostorije u svako vremenske prilike su idealne temperature.


Top restoran s dječjim kutkom

Razmazit ćemo vas tradicionalnim i mediteranskim jelima koje naša kuhinja svježe priprema za vas. Kod nas vas očekuju odlična gurmanska hrana, odlični lokalni proizvodi i raznovrsni regionalni proizvodi. Naš osvježavajući sladoled i naši raznovrsni kolačići razmazit će vas između obroka ili kao desert. Rado ćemo vas ugostiti na ručku ili na večeri u ugodnom ambijentu! Nudimo vam i besplatan pristup WiFi-ju kako biste tijekom boravka kod nas mogli surfati na internetu. Dok vi na miru objedujete, djeca se mogu igrati u dječjem kutku. Imamo zaseban dio u koji se pušači mogu diskretno skriti.


Alergije i posebna prehrana

Naši vegetarijanski obroci posebno su omiljeni jer se pripremaju s ljubavlju i pokazuju koliko svestranih kreacija za takva jela postoji. Dozvolite da vam dokažemo da zdrava prehrana može biti jednostavna, a da pri tome možemo ponuditi veliki izbor ukusnih jela.


Dozvolite da vam pomognemo oko vašeg proslavea

Imamo besplatna parkirna mjesta za naše goste. Vrlo nam je drago da možemo poželjeti dobrodošlicu baš svima. Iz tog razloga imamo prilaz bez prepreka. Volimo životinje – i kućni su ljubimci rado viđeni gosti. Rezervirajte svoje mjesto odmah – radujemo se vašem boravku kod nas. Obratite pozornost na našu online rezervaciju koja vam omogućuje rezervaciju stola klikom miša. Možete nas i nazvati na broj +38551248888 za rezervaciju. Prihvaćamo American Express karticu, Diners Club karticu, VISA karticu, debitnu karticu, beskontaktno plaćanje, Mastercard karticu i Maestro karticu. Osim toga, možete platiti i gotovinom. Nemate vremena? Vaše jelo možete naručiti i za ponijeti. Naša lokacija stoji vam na raspolaganju i za privatne zabave. Javite se i mi ćemo pronaći odgovarajući termin za vas. Također imamo kapacitete za organizaciju svečanih proslava kao što su svadbe – jednostavno nas kontaktirajte. Svakim danom od 11:00 do 23:00 sati možete navratiti kod nas.

Recenzije restorana

★★★★★
☆☆☆☆☆
Ukupna ocjena za hranu
★★★★★
☆☆☆☆☆
Ukupna ocjena za uslugu

Naše usluge

Pristupačno
Klimatizacija
Dječji kutak
Vanjsko sjedenje
Samostalno parkiranje
Privatna događanja
Prostor za pušenje
Hrana za van
Grijana terasa
Vjenčanja
Besplatan Wifi
Dozvoljen pristup ljubimcima

mogućnosti plaćanja

AMEX
Gotovina
Beskontaktno plaćanje
Mastercard
VISA
Debitna kartica
Diners Club
Maestro

Radno vrijeme

Zatvoreni smo

Otvorena kuhinja 

Twitter_Logo_Blue